top of page
personlig utveckling

PERSONLIG UTVECKLING

Livscoachning

Genom alla samtal jag haft med patienter, dels inom vården men även med de som går och har gått hos mig i privat psykoterapi, har jag sammanställt det jag lär och lär ut i form av en skriftlig coachning.

Genom texter och övningar vill jag hjälpa dig att börja se på dig själv och dina val med nya ögon. Varför blir det som det blir? Finns det saker i mitt förflutna som påverkar mina val jag gör idag?

Genom ökad medvetenhet får du större makt över ditt liv och kan börja processen att forma ditt liv som du vill ha det, inte som det varit.

Som all psykoterapi så kommer även denna att påverka dina tankar om relationer till andra människor. Vissa övningar kan kännas svåra, andra kommer vara lätta. Vissa kommer väcka sorg, men det fina med att väcka sorg i ett psykoterapeutiskt sammanhang är att det läker. Oläkt sorg skapar trauma i kroppen vilket leder till ohälsa, psykisk eller fysisk. Befria dig från detta.

Andra övningar kommer frigöra dig från bördor du kanske burit hela livet. Bördor som kanske inte ens är dina att bära.

När du gör övningarna ska du vara medveten om att du gör dem, att förändra en människa eller ett liv kan aldrig ske genom att hasta igenom eller ta snabba beslut, då är risken stor att det blir fel. Handen på hjärtat, vi kan alla se tillbaka på beslut som vi efterkloka hade gjort annorlunda om vi kunnat, eller hur?

Kursen

Personlig utveckling, eller livscoachning om du så vill, förebygger psykisk ohälsa på ett effektivt sätt. Genom att reflektera och fokusera på mitt eget beteende, hur jag förhåller mig till andra, existentiella frågor och så vidare kan jag förhindra att hamna i depression och utmattning

Varmt välkommen!

"Endast den ytlige känner sig själv"

Oscar Wilde

bottom of page