Jag är i grunden socionom och har arbetat med barn och deras familjer inom socialtjänsten. Jag har sedan läst vidare till samtalsterapeut på psykodynamisk grund samt till mindfulnessinstruktör och skrivterapeut.

År 2001 hamnade jag i en total utmattning efter att ha försökt följa strömmen och jobba heltid samtidigt som jag skulle uppfostra tre barn. Jag trodde också att man måste städa hela huset innan jul, baka sju sorters kakor, laga mängder med mat... Jag hängde tvätt medan jag stekte pannkakor! Det fanns sekunder mellan varje pannkaka som jag kunde utnyttja...Jag hade också dåligt samvete för att jag inte var hemma tidigare på dagen och hämtade barnen. På kvällen hade jag dåligt samvete för att jag inte var så driven på jobbet...Detta ledde till en längre sjukskrivning eftersom stressen gjorde mig riktigt sjuk. Erfarenheten gjorde att jag två år senare utbildade mig till socionom och alltsedan dess har jag velat vända mig till kvinnor och män som är på väg in i utmattning eller försöker ta sig ur detta.

2015 råkade jag ut för en olycka och tog efter det en time-out på en ö i Thailand där jag bodde i fem månader. Jag var i stort behov av att fundera över hur jag ville att min framtid skulle se ut. På ön fick jag den avskildhet jag behövde för att hitta tillbaka till mig själv och min egen röst, mina känslor, min intuition. Jag är så djupt tacksam att jag gjorde detta! Det blev startskottet till att säga upp mig, jobba halvtid, börja min psykoterapeututbildning, utforska alternativ hälsa och andlighet. Numera har jag fullt upp med att vara min egen hobby! Och vet du vad - det kan du också bli. Här kan du låta dig inspireras om du vill.

Så...i nuläget kan du få stressrådgivning, mindfulnessträning och olika former av skrivterapi på distans hos mig. Detta finns även i form av online-kurser. Du kan läsa mer om tjänsterna på respektive sida. Jag tar även emot klienter i samtalsterapi på distans eller på plats i Stockholm och tar även emot patienter i behov av kuratorskontakt via Mind Sthlm.

 

OM SUSANNE

©2019 by Susanne Bohlin terapeutiska tjänster