top of page

OM SUSANNE

Jag är i grunden socionom och har under lång tid arbetat med barn och deras familjer inom socialtjänsten. För några år sedan utbildade jag mig till mindfulnessinstruktör och skrivterapeut innan jag inledde min vidareutbildning till psykoterapeut på psykodynamisk grund.

År 2001 hamnade jag i en total utmattning efter heltidsarbete, tre barn och en självbild som sa att jag måste vara perfekt. Jag hade dåligt samvete för att jag inte kunde hämta barnen tidigare på dagen. På kvällen hade jag dåligt samvete för att jag inte var så driven på jobbet. Detta ledde till en 2-årig sjukskrivning eftersom stressen gjorde mig riktigt sjuk och erfarenheten gjorde att jag sedan omskolade mig till socionom.

2015 råkade jag ut för en olycka och tog efter det en time-out på en ö i Thailand där jag bodde i ett halvår. Jag var i stort behov av att fundera över hur jag ville att min framtid skulle se ut. På ön fick jag den avskildhet jag behövde för att hitta tillbaka till mig själv och min egen röst, mina känslor, min intuition. Det blev startskottet till att säga upp mig, jobba halvtid och påbörja min psykoterapeututbildning.

Så hos mig kan du få hjälp med stressrådgivning, föräldrastöd, mindfulness-träning och olika former av skrivterapi på distans hos mig. Jag erbjuder även online-kurser. Du kan läsa mer om tjänsterna i menyn överst på sidan. Det senaste tillskottet är kursen Känn dig Själv som hjälper dig med din personliga utveckling. 

 

Är du intresserad av att gå i samtalsterapi tar jag emot på plats i centrala Stockholm. 

 

2020-05-20_09-25-27.jpg

Här kan du ta del av litteratur och annat som inspirerar mig, kanske passar det även dig.

om-susanne-bohlin.jpg
bottom of page